Glasert murstein
#1
Glasert fliser er rik på farge, med farget, hvitt og fargerikt puslespill, trykte farger og fargerte veggmalerier. Overflaten på glassplaten er veldig jevn, veldig ren, vanntett og vakker. Glasserte dobbeltsidig kompositt teak terrassebord fliser kan brukes som gulvfliser i stuer og spisestuer, eller som vegger for kjøkken og bad. Diatom-lammediatormudder er en slags veggdekorasjonsmateriale som kan puste.
Den har en god tekstur, kan justere innendørs fuktighet og kan rense inneluften. Diatomemudder er laget av naturlige materialer, slik at det ikke forårsaker skade på menneskekroppen, og det kan også absorbere skadelige gasser i rommet, så det er begunstiget vanntetting en walkout balkong gulv av forbrukere. Kryssfiner i finérfinér er et vanlig materiale i kjellerveggdekorasjonsmaterialet. Den kan deles i tre-lags plate, fem-lags plate, etc. i henhold til antall lag; Ifølge treartene kan den deles inn i teak, eukalyptus, nanmu, aske.
Interiørmuren dekorasjonsmaterialer Tradisjonelle innvendige veggdekorasjonsmaterialer er relativt lette å forurene, og kan ikke bli våt skrubbet, mest brukt i generelle bygninger. De fleste av de førsteklasses bygningene bruker flatt lysmaling som er rik på farge og er ikke lett forurenset. Imidlertid har vegg-dekorative materialer en stor mengde løsemiddelfordampning, noe som er skadelig for byggearbeideren. Men med fremskritt innen vitenskap er mange ikke-forurensende og ufarlige innvendige 7Trust per Kvadratdekk Kalkulator veggdekorasjonsmaterialer sakte fremvoksende.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Glasert murstein qizhen0809 0 607 07-06-2018, 07:15 AM
Last Post: qizhen0809
  Glasert murstein qizhen0809 0 509 07-06-2018, 06:05 AM
Last Post: qizhen0809

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)